post@dreamaquarium.no +47 41 21 04 80 Carl Konows Gate 49 Laksevåg Bergen

Akvarium på mål

Akvarium på mål

Er du på jakt etter Drømme akvariet? Hos Dream Aquarium har du mulighet til å få akvarium på mål spesialtilpasset dine ønsker og spesifikasjoner. Du bestemmer selv absolutt alle parametre som størrelse, glasstype, glasstykkelse, boring av hull, plassering av overflow og lignende. Vi vil alltid kvalitetssikre at optimal glasstykkelse for akvariumet ditt blir valgt.

Før en eventuell bestilling vil vi tegne en 3D modell av akvariumet som må bli godkjent av kunde før bestilling settes i gang.

Det er også mulig å bestille spesialbygget møbel til ditt Drømme Akvarie i akkurat det materialet du ønsker.

Alt av materiale er av høyeste kvalitet og håndlaget i Europa.
Mange tror at akvarium på mål er dyrt og dermed nærmest ikke tør å tenke tanken på det engang. Et spesialtilpasset akvarium med møbel trenger ikke nødvendigvis å være spesielt dyrt. Vi har utviklet en priskalkulator som gir en pekepinn på hvor mye du kan forvente å måtte betale for ditt Drømme Akvarium.

Akvarium over 4000 liter produseres normalt sett hos deg (kunde). Ønsker du å se noen referanser, ta gjerne kontakt med oss. Besøk gjerne butikken/showroomet vårt i Carl Konows Gate 49, Bergen, dersom du har anledning. I butikken er de fleste av akvariumene selvprodusert, blant annet et 5000 liter saltvannsakvarium.

Har du noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med oss!
Bestill ditt akvarium på mål i dag!