post@dreamaquarium.no +47 41 21 04 80 Carl Konows Gate 49 Laksevåg Bergen

Apex – Avansert lekkasje deteksjons modul : ALD

Apex – Avansert lekkasje deteksjons modul : ALD
24. januar 2015 admin

Avansert lekkasje deteksjons modul : ALD

Apex - ALDEndelig, en enkel måte for å detektere vann på gulvet!

ALD Modulen gir din Apex evnen til å oppdage vann på gulvet på opp til fire separate steder og forteller din Apex til å gi alarm, sende deg en melding, eller hva handlingen du ønsker for å gi deg den ultimate i fred i sinnet. Denne nye modulen er Plug-and-Play, med tilkobling til Apex System aquabus. Den har fire separate føler-porter hvor du kan koble til enten lavprofil føler (perfekt for under tepper) eller vektet, solid-overflate føler. ALDen har fire innganger for ALD følere.

Fordi noen liker tepper, og andre liker parkett …

To forskjellige ALD føler design er tilgjengelig. En ALD føler har lav profil og glir lett under teppet bak eller ved siden av akvariet (bildet). Det andre føler-stilen er en smule større, og er utformet for å plasseres på faste overflater. Denne føleren er perfekt for inne i bunnen av akvarium kabinettet. Det er ekstra vekt på denne føleren, slik at den holder seg godt mot enhver overflate du setter den på. ALD og de enkelte lekkasje deteksjons følerne selges separat slik at du kan mikse og matche følere du ønsker å bruke (opptil fire per ALD).

Apex - ALD føler, tynnApex - ALD føler, tykk

Se, ingen unødvendige ledninger og koblinger

I motsetning til andre Do-It-Yourself løsninger, er ALD laget spesielt for Apex, er den plug-and-play, og krever ikke at du skal finne frem dine av mantlings tang og skrujern for å koble opp alle delene. Opptil fire lekkasje deteksjon moduler kan kobles til like enkelt som å koble en telefon til en veggkontakt.

 

 

Få fred i sinnet i dag for de vanligste akvariet uhell

Med ALD kan du umiddelbart løse en av de største problemene rundt å ha et akvarium. Selv når du er borte fra hjemmet, kan Apex varsle deg når: ATO henger seg opp og sumpen renner over, Den eksterne overløp begynner å lekke, skjøt som begynner å lekke i tanken din, og alle de andre måtene vann kan finne veien ut av tanken din!

 

Funksjoner til Advanced Leak Detection Modul:

  • Kobles enkelt til enhver Apex via aquabus grensesnitt.
  • Fire uavhengige lekkasje føler innganger.
  • Multiple ALD kan brukes på en Apex .
  • Solid-overflate og lav profil ALD følere er tilgjengelig (selges separat) – 240cm kabellengde
  • Kompatibel med alle Apex Systemer

Tilbake til side for Apex system komponenter

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*