post@dreamaquarium.no +47 41 21 04 80 Carl Konows Gate 49 Laksevåg Bergen

Apex – Crossover Diet : CD

Apex – Crossover Diet : CD
21. februar 2015 admin

Crossover Diet : CD

Apex - Crossover Diet : CDCrossover Diet fra Neptune Systems er en ny type fôr som er designet spesielt for korallrev tanker og spesielt for automatiske fôringssystemer.
I tett samarbeid med Reed Mariculture (produsenten av Reef ernæring fôr) kom vi opp med en eksklusiv nytt fôr basert på deres TDO Chroma Boost som ville dispenseres i konsistente mengder med AFS (Automatisk Fôring System) og bringe frem levende farger i fisk. Ikke bare det, Crossover Diet pellets er fôr for både fisk og koraller. En mikro-film av korall fôr påføres på overflaten av hver pellet under produksjon. Når disse pellets blir dispensert fra AFS, er denne mikro korall-mat spredd ved kontakt med vann og deretter vil pelleten synke for fisken å spise. Selv om du ikke har en korall tank, er denne maten gunstige for annen mikrofaunaen i tanken. AFS sammen med Crossover Diet pellets er alt-i-ett fôring løsning for akvariet.

Ønsker du å gi det et forsøk? Bare kjøpe en AFS og få med en gratis prøve i hver boks (noen geografiske regioner ekskludert).

Crossover Diet og AFS er som Peanut smør og sjokolade!

AFS: Automatisk Feeding System er den beste måten å mate fiskene mens en er hjemme eller borte.

En viktig del av omsorgen for akvatiske dyr er regelmessig å gi dem mat, men i mengder som blir konsumert umiddelbart for ikke å forurense akvariet. På toppen av det, de fleste artene gjør best når de blir matet gjennom hele dagen.

Men overfôring av akvarier er en av de viktigste årsakene til vannforurensning og tank krasj. Med AFS, kan du bruke Apex til å planlegge fiskematingen i små mengder mat fra en gang, til så mange ganger du vil i løpet av dagen. Du kan selv sette hvilke eksakte dager å mate eller ikke å mate. Og, hvis du måler vannkvaliteten ved hjelp ORP, kan til og med stoppe fôringen dersom ORP verdiene blir for lave i tanken.

Den mest åpenbare fordelen med AFS er at det kan mate fiskene når du er borte på ferie – ikke lenger trenger du å bekymre deg for om en venn eller et familiemedlem har glemt å mate, eller enda verre, overfôret akvariet.

 

 

 

Funksjoner av Crossover Diet: CD

  • Pellet fiske fôr med et belegg av korall fôr.
  • ~ 1.7mm pellet størrelse.
  • ~ 3 oz pose som det er lett å helle fra.

Garantert analyse

Crude Protein: 46% MIN
Crude Fett: 16% MIN
Crude Fiber: 2% MAX
Crude Ash: 14% MAX
Crude Kalsium: 2,2% MAX
Crude Fosfor: 1,7% MIN
Crude fuktighet: 6,5% MAX

Ingredienser

Krillmel, fiskemel, akkarmel, fiskeolje, Haematococcus, hvetemel,
potetstivelse, maisstivelse, kalsiumfosfat, Betaine, Soya Lecithin,
Lakris plante, hvetekim, eple ekstrakt.

 Tilbake til side for Apex system komponenter

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*