post@dreamaquarium.no +47 41 21 04 80 Carl Konows Gate 49 Laksevåg Bergen

Apex Fusion

Apex Fusion
22. februar 2015 admin

apex-fusion-logo-800x200-300x75

hero11Ditt akvarie kommandosenter i skyen – på hvilken som helst enhet!

Hva er vitsen med å ha en akvarium kontrolleren hvis du ikke har lett tilgang til det når du måtte ønske? Det er nettopp derfor Neptune systems har laget Apex Fusion.
 
Apex Fusion er et gratis, cloud-basert tjeneste som, når den er koblet til din Apex akvarium kontroller, gir deg et kommandosenter for akvariet (ene) ditt (dine) fra hvor som helst i verden. Det fungerer på nesten alle enhets plattformer – datamaskin, nettbrett eller smarttelefon – Windows, OSX, iOS eller Android. Og det beste er at en aldri trenger å laste ned en app – det er alltid oppdatert med de nyeste funksjonene!
 
Apex Fusion er så mye mer å enn bare å se på parameterne på akvariet ditt. Apex Fusion gir deg full kontroll over akvariet ditt.
 
 

Enkelt oppsett

no-booksI mange år ble akvarium kontrollere oppfattet som komplekse, krevde at du leste et hav av manualer og praktisk talt krevde en grad i informatikk for å bruke.
 
Med Apex Fusion er konfigurasjon og oppsett blitt forenklet. Tilgang til akvariet fra utenfor hjemmet bare virker – det er ingenting å konfigurere. Oppgaver som tidligere var vanskelig, for eksempel sette opp en belysningsplan, justere pumpestrømningsmønster, og automatisk fôring av fisk, er alt mye enklere, med intelligente veivisere og et nytt brukergrensesnitt.
 
 

html5-logoEn webapplikasjon gjør alt – ingen mobile apps, ingen drivere, ingen dataprogrammer

Apex Fusion bruker den nyeste HTML5 teknologien på brukergrensesnittet sammen med en verdensklasse skybaserte AWS (amazon.com) infrastruktur. På grunn av dette, er Apex Fusion en pålitelig og lett brukt web-applikasjon. Tjeneste er utviklet fra grunnen av for å fungere på alle plattformer, samtidig som det aws-cloudikke går på bekostning av funksjonalitet på noen av dem. Dette betyr at du kan bruke din iPhone, Android tablett, eller hjemme-PC, og det vil fungere sømløst på dem alle. Ingenting å laste ned, noensinne, og du alltid har den nyeste programvaren – det bare virker! Selv om du låner en vennes datamaskin eller iPad, har du fortsatt enkel tilgang til akvariet ditt fra hvor som helst i verden. Internett er det eneste som kreves for å få tilgang til akvariet!
 
 

Dra og slipp-grensesnitt – tilpasse til din smak

Akvariets kommandosenter skal kunne være like unik som ditt akvarium. Så med Apex Fusion, kan du dra og slippe brytere, grafer, til og med live video-feed på dashbordet og få det akkurat slik du ønsker det.
 
 

 

no-app-updatesIngen oppdateringer er noensinne nødvendig!

Siden Apex Fusion er en webapplikasjon, trenger du aldri å laste ned en oppdatering. Når du åpner grensesnittet, vil du alltid kjører den nyeste versjonen av programvaren. Bugs er knust og funksjoner er lagt til bak i kulissene. Du kan våkne opp om morgenen og finne noen flotte nye overraskende funksjonene som ble lagt inn over natten mens du drømte om dine neste store fiske kjøp!
 
 

Enkel tekst og e-post varslings oppsett

Sannsynligvis grunn nummer 1 til å ha en Apex kontroller er muligheten til å få varsel når noe ikke er helt som det skal med akvariet ditt.

Apex Fusion har gjort tekst og e-postvarsel oppsett og konfigurasjon til en lek. Bare skriv inn din e-post og (eventuelt) ditt mobil nummer. Ingen hodepine med e-post server konfigurasjon og du trenger ikke å finne ut av ditt mobilselskapets oppsett. Apex Fusion håndterer alt dette.
 
 

 

alertOvervåking og varsler

Når du har fortalt Apex Fusion hvor du skal sende varsler, kan du nå sette opp varslinger om vanlige (eller forhåpentligvis uvanlige) ting som over/under temperatur, pH-nivå, saltholdighet nivå, sump nivå, og det viktigste (for din bedre halvdel) lekkasjedetektering! Med Apex Fusion kan du konfigurere varsler for en rekke forhold.
 
 
 
 

Automatisert og fjernstyrt mating fiske

feeder-configMange bekymrer seg om hvem som kommer til å mate fiskene mens de er borte på ferie. Andre vil bare ha en konsekvent fôring tidsplan. Og noen er bekymret for overfôring av akvarium passeren.
 
Med Apex Fusion og AFS (Automatic Feeding System), kan du nå enkelt automatisere fôring av fisken med en veiviser som er lett å bruke. Med denne veiviseren kan du sette opp hvor ofte du ønsker å mate, hvor mye du skal mate, og betingelsene når du ikke vil at fisken skal mates (f.eks. når ORP er lav eller temp er høy)
 
 
 
 

Live Video og favorittbilder integrering

Mange eksperter på hold av marine akvarium vil fortelle deg at den beste måten å vite hvordan din tank gjør er å bare se på den. Dessuten, hvorfor legge all denne tid og krefter på å sette opp et spektakulært akvarium og ikke være i stand til å se det når du er borte eller vise det til venner?
 
Så live video-feed og en lysbildefremvisning av favoritt snaps av karet ble integrert i dashbordet på Apex Fusion. Nå kan du bli sittende på en strand i Bali, åpne opp Apex Fusion og ikke bare se parameterne for tanken, men også en live video-feed av det. Noen liker også å bruke flere kameraer på sine akvarier med et av dem i sumpen eller akvarie-rommet for å ha et øye på det også. Og noen ganger når du er borte fra akvariet og du bare savner å se favoritt fisken eller korallen, så du kan også legge inn bilder på dashbordet også.
 
 

 

Ende-til-ende-sikkerhet

encrypted-300x171Inntil ganske nylig, tok mange mennesker sikkerhet for gitt med produkter de har kjøpt og tjenester de brukte på nettet. Med online forbrytelser på vei oppover, nå mer enn noen gang bør du forsikre deg om at de produktene og tjenestene du bruker er virkelig sikre. Faktisk, akkurat nå er det mange kontroller produkter og elektroniske tjenester i akvariet hobby som ikke er sikre og setter folks akvarier og personlige data i fare.
 
Apex Fusion er bygget i fra grunnen av med tanke på sikkerhet i nettverket, akvarium, og personlige data. Apex Fusion bruker samme type kryptert, ende-til-ende sikker tilkobling som brukes av nettsteder for banktjenester.
 
Apex Fusion utnytter også CloudFlare ytelse i verdensklasse og sikkerhetsinfrastruktur. CloudFlare omfattende beskyttelse mot trusler som spenner fra malware til denial of service angrep, gir en høy grad av fleksibilitet til enda nye, fremvoksende trusler.
 
Nettet kan være et farlig sted; ved hjelp av mange nivåer av sikkerhet, SSL-kryptering, og CloudFlare service, er det blitt gjort mye tryggere for dine data og ditt akvarium.
 
 

Forenklet konfigurasjonsveivisere

Screen-Shot-2014-05-24-at-4.09.53-PMLa oss innse det, det er mye som skjer i våre akvarier, og mye av det er ganske kompleks. Vi har alle fast jobb – vi trenger ikke at akvarium oppsettet er jobb nummer to. Og de fleste av kontrollgrensesnitt for pumper, lys, etc. er uoversiktlig og vanskelig å konfigurere.
 
Apex Fusion integreres sømløst med de mest populære akvarium hardware, mens på samme tid å forenkler installasjonen og konfigurasjonen av disse enhetene.
 
 

Enhetlig LED kontroll

Enten du har lyst på Apex Ready lys som Radions, Hydras, Kessils etc. eller du foretrekker en DIY LED-løsning, er det dekket!
 
 

 
Apex Fusion tar bort all kompleksiteten av konfigurering av disse lysene. Ofte er kontrollgrensesnitt som tilbys av produsentene for LED-belysning er uoversiktlig og bygget for über-belysning-geeker. I Apex Fusion er belysnings graf-grensesnittet designet ved å strippe ned til kjernen funksjonalitet som folk flest vil ha – og gjør det enkelt å lage tilsynelatende komplekse ting som soloppgang, solnedgang, lys mix og væreffekter.
 
Apex Fusion gjør det å ta LED-lysene ut av boksen til soloppgang og solnedgang skje i løpet av minutter, ikke timer. Når du vet hvordan du konfigurerer lysene i Apex Fusion, vil det ikke endres, selv om du bestemmer deg for å bytte til en annen belysningsløsning, eller ønsker å hjelpe en venn med et annet lys.
 
 

Apex Ready+ utstyr

apex-ready+Noen akvarium produkter har blitt sertifisert som Apex Ready+. Hva dette betyr er at de avanserte funksjonene til disse enhetene er tilgjengelig fra innsiden av Apex Fusion grensesnittet. Det arbeides med å forenkle grensesnittet og gjøre det enklere å sette opp og bruke disse enhetene.
 
I bildet til høyre, kan du se noen av produktene som er Apex Ready+. Dette er bare ett eksempel på noe av utstyr. Med Apex Fusion og Apex Ready sertifiseringsprogramet, er blir flere og flere akvarium produsenters produkter kontrollerbar.
 
 

Avansert grafisk fremstilling av parametere og historie

En av de beste tingene med å ha en Apex kontroller er at det er kontinuerlig overvåking og logging akvariets data. Med gratis abonnement på Apex Fusion, er data tilgjengelig for deg i syv dager til å bruke og undersøke for å identifisere trender eller problemer i akvariet. For eksempel kan det være lurt å se på pH trenden i tanken for å identifisere et fall i alkalitet som kan kreve at du tester og justere doseringen. Eller, hvis du overvåker ORP, kan du identifisere fôring økter i løpet av uken eller til og med et potensielt dødsfall i tanken.
 
 

 

Flere akvarier – ditt eget eller en vennes

apexlistMange av oss som har akvarium kan ikke stoppe med bare ett. Det er sterkt vanedannende. Med Apex Fusion har du tilgang til alle dine akvarier med fingertuppene. Hvert akvarium har sin egen individuelle innstillinger, alarmer og logging. Videre kan du “dele” akvariet ditt med andre og vice-versa. Dette betyr at du kan hjelpe andre å overvåke din tank (for eksempel når du er ute av telefondekning på turen til jungelen i Borneo), og du kan også bidra til å holde et øye på en annen venner tank eller hjelpe dem sette opp sine kontroller eller ny LED-lampe.
 
 
 
 

Avanserte styring av rettigheter

rights1Med stor makt følger stort ansvar. Og selv om du er fornøyd med å ha faren din til å overvåking den dyre rev tanken, vil du ikke at han skal rote det til eller endre programmering. Derfor, har Apex Fusion avansert rettighets styring med fem brukernivåer innebygd. Denne lar deg sette din fare opp med bare tilgang for å kunne se tanken og få varsler. Imidlertid kan din fiske-venn se tanken, få varsler og slå av og på uttak/utstyr.
 
 
 
 

Fungerer med alle Apex

three-modelsApex Fusion er kompatibel med alle Apex solgt i løpet av de siste fem årene! Det betyr at Apex, Apex Lite, og Apex Jr alle kan dra nytte av dette nye cloud-basert grensesnitt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
free-lunch

Gratis?

Det er riktig, alt du leser om ovenfor er GRATIS å bli brukt av alle eksisterende og fremtidige Apex eiere. Crazy, huh? Du har kanskje kjøpt din Apex fem år siden da det først kom ut, og Apex Fusion var ikke engang et glimt i en programmerere øye, og likevel er det fortsatt 100% gratis å bruke!
 
 

Så, hva skal jeg gjøre nå?

now-300x241Begynn å bruke Apex Fusion selvfølgelig! Gå til www.apexfusion.com , registrer, og følg instruksjonene. Det er sannsynlig at du vil trenge å oppdatere firmwaren i Apex kontrolleren for å begynne å nyte alt disse mulighetene din Apex Fusion akvarium kommandosentral kan tilby.

 Få Apex Fusion >>

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*