post@dreamaquarium.no +47 41 21 04 80 Carl Konows Gate 49 Laksevåg Bergen

Apex Jr

Apex Jr
22. februar 2015 admin

apex-jr-title

apex-jr-hero1-400x300Apex Jr er ikke brukenes her i Norden på grunn av at den har 120V til kobling for bruk i USA. Den har forøvrig 4 amerikanske strømuttak innebygd i kontrolleren.
 
Apex Jr System leveres komplett med:

  • Apex Jr
  • Apex skjermmodulen
  • Temperaturføler med lang levetid

 
 
 

Apex Jr – Det hele begynner med hjernen

1569_Apex-jr-label-fixed-292Apex grunnenheten er i utgangspunktet hjernen til hele Apex systemet. Apex grunnenhet (ABU = Apex base unit)) er langt annerledes enn fra hva alle andre kontroller på dette prisnivået tilbyr. Den ABU er i utgangspunktet en liten datamaskin som har som eneste jobb er å ta vare på akvariet ditt. Den har en 32-bit mikroprosessor og en innebygd web server. Webserveren gjør det mulig for å konfigurere og bruke din Apex fra en hvilken som helst nettverkstilkoblet datamaskin eller mobil enhet – ingen programvare å installere på en PC – det betyr også at den er Mac-kompatibel!

Apex kjører med opptil 10x hastighet av andre kontrollere i sin klasse på grunn av sin avanserte prosessorteknologi (de fleste andre bruker 8 eller 16 bits mikrokontrollere). Det har også nok minne om bord for å lagre mange måneder med komplette tank data i ikke-volatile RAM. Selv ved et strømbrudd, er din tank historie og alle konfigurasjoner er trygge.
 
 

Innebygd Internett-tilkobling

Apex grunnenheten er Internett-klar rett ut av boksen. Bare plugg den inn i din router, og du er klar – ingen programvare å installere! Dette betyr at du kan styre din tank fra hvilken som helst datamaskin (eller mobil enhet) i huset. Det er ikke nødvendig, noensinne, å koble den direkte til en datamaskin for å overvåke akvarium eller oppdatere firmware. Og, når du setter opp ekstern tilgang via port-forwarding på ruteren, kan du enkelt få tilgang til Apex fra hvor som helst i verden via en nettleser eller via våre iOS eller Android apps!

Og med Internett-tilkobling, kan Apexen konfigureres slik at du vil få en e-post eller tekstmelding når noe ikke er helt riktig med systemet – enten det er en over-temperatur i tanken, pH er på bærtur, eller det er en lekkasje på gulvet!

Best programvare tilgjengelig på hvilken som helst Akvarium kontroller

Apex har den mest funksjonsrike, felt testet programvare av noe kontrolleren på markedet i dag. Det hele starter med det innebygde web-serveren inne i Apex grunnenheten. Denne web-serveren er en del av Apex firmware og er virkelig den hemmelige sausen til suksess.
 
 

Ikke teknisk anlagt, ingen bekymringer

Innebygde veivisere lar selv den personen med mest teknofobi der ute til å kunne programmere det grunnleggende som lys tidsur og varme-kontroll i løpet av minutter. Når du bygget opp selvtillit og engasjerer deg på Apex Community Forum , vil du være på det neste nivået på kort tid.
 
 

Uber Reef Geek, du er også dekket

Apex har en kraftig, men likevel lett å lære programmeringsspråk. Dette gjør at hver bruker kan være kreativ og komme opp med nye kule måter å bruke sin Apex på … fra å skape storm i sine tanker, til komplekse dosering av tilsetningsstoffer, til unik blanding av farger på deres DIY LED lys. Mulighetene er ganske store, bare begrenset av din fantasi. Og igjen, Apex Community Forum er der ute for å hjelpe deg også.
 

Grafer, grafer, grafer!

apex-graph1Apex har en full-funksjons graf-motor innbygget Som et eksempel, kan du veldig enkelt sammenligne sykluser av dine uttak med temperatur og pH, identifisere pågående trøbbel, og selv finne måter å kutte kostnader som å kunne visuelt se når to eksterne enheter (som en varmekolbe og en kjøler) er på samtidig når de egentlig ikke burde være det.
 

Mobil? Apexen er!

mobile-montageApex er den eneste kontrolleren på markedet som har produsent skrevet, fullfunksjons programmer for nettleseren (Mac eller PC), iPhone, iPad og Android-telefoner og nettbrett (for tiden tilgjengelig som en beta). Nå kan du ta med deg Apexen hvor som helst og sjekke tanken, omprogrammere lysene, eller til og med mate din fisken eksternt med noen trykke på telefonen!
 
 

Så mye mer enn bare en strømskinne!

Energibarer tilgjengelig for Apex systemer er mye mer enn en glorifisert strømskinne. Faktisk er denne komponenten av akvariet kontrollerens utstyr langt viktigere enn folk flest skjønner – og ikke alle systemer er skapt like!

Det er åpenbart at denne komponenten er nøkkelen til å kontrollere ting på akvariet ditt, men hva er ikke så tydelig er hvordan det er avgjørende for å hindre katastrofe i akvariet. Her ser du hvordan.

La oss starte med konstruksjonen

Det er lagt mye omtanke konstruksjonen av energibaren. De er laget av 1,6mm, pulverlakkert aluminium. De er bygget for å være skuddsikre – nesten bokstavelig talt! Den kunne vært lagd med et glatt, billig plastkabinett, men som ikke ville gi deg den beste beskyttelse mot katastrofale feil. Du skjønner, plast energibarer kan lett ta fyr skulle saltvann komme inn i dem og forårsake en kortslutning. Med solide metall Energibarer, dersom en slikt kortslutning skulle skje, ville det være langt mindre sannsynlig å spre seg til tanken eller hjem ditt.

Kontrollerte uttak

Hver av de uavhengig kontrollerte uttakene på energibaren er uavhengig slått av og på og tåler enkelt den strømmen som er angitt på etiketten. Så hvert av de seks uttakene er rangert til 8A på den europeiske 240V modell.

Det er også amerikansk versjoner med 4 og 8 uttak.
 
 
 

Soft-Start forlenger levetiden på pumper

Tenk deg at du ruser motoren i bilen din og setter den i gir. Det er nøyaktig hva som skjer når mange kontrollerne slår på strømmen til pumpene dine. Akkurat som i en bil, vil denne typen av umiddelbar tilførsel av energi til din retur pumpen etter en forings-syklus eller til powerhead vil føre til tidlig svikt. Med Energibar er strømmen langsomt økt slik at hver motor er trygt brakt opp til hastighet uten ødeleggende moment. (Ikke støttet på Energibar 6, siden de er relestyrte).
 
 

Skjerm modul

displayApex skjerm modul er en slank og kompakt måte å styre Apex grunnenheten og kontrollere nesten alle funksjoner i ditt akvarium.

Mekanisk, ikke membrantastatur

Skjermmodulen bruker mekaniske knapper. Mange enheter der ute bruker det som kalles kapasitiv touch pads. Denne type membran knappen er helt grei, men i et saltvannsmiljø er det svært utsatt for feil. Så mekaniske knapper på skjermmodulen skal sikre produktet en mye lengre levetid.

Justerbar kontrast, høy oppløsning,bakgrunns belyst grafisk display

Størrelsen på skjermen gjør at den er lett å lese.

Innebygd høyttaler spiller flere alarm toner

Inne i Apex skjermmodulen er det en liten høyttaler. Denne høyttaleren vil spille en av mange alarm lyder og melodier som er bygget inn i Apex. Disse alarmene er vil varsle deg om en vannlekkasje, over temp, eller hvilken situasjon du ønsker å programmere inn i Apex kontrolleren.

Mulighet for flere Display Moduler

Med Apex skjermmodulen er du ikke begrenset til å ha bare ett kontrollpanel. Med Apex (som en opsjon) kan du legge til et, to, selv tre kontrollpaneler til samme Apex. Og disse er ikke forenklede, mindre versjoner av hoved panelet, alle moduler har samme skjerm og funksjonalitet.

Føler

Apex Jr leveres med:

Temperaturføler med lang levetid

Neptune Systems produserer sine egne temperaturfølere. Fordi de så nivået av tidlige feil på grunn av bruk temperaturfølere som var hyllevarer slik som de som brukes i frittstående digitale termometre, samt de som brukes av andre akvarium kontrollere. Disse følerne sviktet ofte fordi de aldri var ment å være permanent nedsenket i saltvann. Apex temperaturfølerne bruker en proprietær metode som omslutter business enden av føleren fra de korrosive påvirkninger av langtids påvirkning av saltvann.

Utvidelsesmuligheter

Med tillegg av inntil fire andre Apex utvidelsesmoduler, kan Apex Jr System monteres ekstra strømuttak, overvåke pH, ORP, Salinitet , kontrollere Vortech pumper, kontroll lys, oppdage lekkasjer og mye mer.

Tilbake til siden for Apex system komponenter

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*