post@dreamaquarium.no +47 41 21 04 80 Carl Konows Gate 49 Laksevåg Bergen

Apex – pH / ORP føler modul : PM1

Apex – pH / ORP føler modul : PM1
24. januar 2015 admin

pH / ORP føler modul : PM1

4 i 1 med denne modulen!

PM1 føler modulen er akkurat hva du trenger hvis du ønsker å overvåke pH eller ORP i tanken din. Den har en ekstra temperatur port samt seks I/O-bryteren innganger for bruk på ATO, fôr knapper, eller noe annet kan komme på.

Denne modulen er perfekt for noen som ønsker å legge til en ekstra pH eller ORP port til sin Apex System.

Store ​​bruksområder for de ekstra inngangene

Hvis dette er en ekstra pH-føler, kan den brukes til en annen tank eller for å kontrollere CO2 solenoiden på kalsium reaktoren.

Hvis du velger å bruke den til ORP, kan du få Apex kontrolleren til å bruke ORP verdien til å slå på og av en ozon generator.

Selvfølgelig, kan du sette opp hørbare eller e-post varsler også hvis disse verdiene skal falle utenfor rekkevidde.

Ekstra temperatur inngang

Å ha en ekstra temperatur inngang og føler er alltid nyttig. Noen liker å ha en føler i displayet tank og en i sumpen bare for redundans. På den måten, skulle returpumpen stoppe, ville du ha overvåking i display tank og ville kunne se temperaturen droppe og vet noe ikke var riktig.

Lyst til å overvåke en ekstra tank?

Med PM1 kan du enkelt bruke din eksisterende Apex til å overvåke flere akvarier, bare ved å legge til denne modulen, pH og temperatur føler.

Seks I / O-bryter innganger

Med tilleggs I/O Breakout boksen kan du overvåke av/på tilstanden på seks I/O-signaler. Dette er nyttig hvis du ønsker å sette opp en ATO (Auto Top Off), en mateknappen, eller en sump døralarm eller lysbryter.

La oss snakke om en ting kalt galvanisk skille

Dette er et tema andre kontroller selskaper gjerne unngå. Hvorfor? Fordi ikke alle innganger for overvåkning er skapt like. Galvanisk skille er nøkkelen til å få nøyaktige målinger av pH, temperatur, ORP, og konduktivitet. Noen kontrollere gjør det ikke bra (de har fortsatt ikke funnet ut av det) eller muligens ikke i det hele tatt.

Så hva er galvanisk skille? Vel, det tekniske-svaret er at der det er to eller flere elektriske kretser som må kommunisere, men deres signaler kan ha ulike potensialer. Det er en effektiv metode for å bryte jordsløyfer ved å hindre uønsket strøm fra å strømme mellom to enheter som deler en jordleder.

Nå er dette selvfølgelig geek for de fleste av oss, så la oss bare si det slik: på en kontroller uten galvanisk skille, vil dine målinger av pH, temperatur, Redox (ORP), konduktivitet / saltinnhold, vil etc. være helt unøyaktig. Selvfølgelig det koster det mer å putte denne kretsen inn i Apexen, men hva er vitsen med en kontroller hvis den ikke gir deg nøyaktige målinger?

 Funksjoner til pH/ORP Modul inkluderer:

 • Overvåke/kontrollere pH eller ORP, og temperatur.
 • 6 digitale innganger for nivå/flottørbrytere, vann på gulvet sensorer, trykksensorer, etc.
 • Full datalogging støtte i Apex grunnenheten.
 • Opptil 240 aquabus moduler kan kobles til Apex systemet.
 • Plug and Play. Automatisk gjenkjennelse når den er installert i systemet.
 • To aquabus kontakter for fleksibel ekspansjon via aquabus
 • LED-statusindikator
 • Oppgrader bar firmware.
 • Kompatibel med alle Apex-systemer.
 • Galvanisk skille for nøyaktige og pålitelige føler opplesninger.
 • Leveres med 90cm aquabus kabel.

Tilbake til siden om Apex system komponenter

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*