post@dreamaquarium.no +47 41 21 04 80 Carl Konows Gate 49 Laksevåg Bergen

Apex – WAV ™ : Ektreme sirkulasjon for akvariet ditt

Apex – WAV ™ : Ektreme sirkulasjon for akvariet ditt
14. februar 2015 admin

WAV ™ : Ektreme sirkulasjon for akvariet ditt

 

PRE-RELEASE INFORMASJON

En sirkulasjonspumpe som er svaret på alle dine behov:

 • Ekstrem sirkulasjon (~ 12000+ liter i timen – tester ventende).
 • Kompakt størrelse (langt mindre masse enn tilsvarende-sirkulasjons pumper).
 • Retningsbestemt strøm (Dreier +/- 20 grader og kan roteres – flott for bakveggen bruk).
 • Trygg, 24V drift.
 • Flere driftsformer (tilfeldig strømnings moduser, speil, inverse, etc.).
 • Lett å rengjøre.
 • Utrolig stille (selv når pumpen er rampende eller pulserende).
 • Magnetisk montering fungerer på opp til 19mm glass.
 • Enkel installasjon med bare en liten ledning for all strøm og styring (1LINK grensesnittet gjør det enkelt).
 • Konkurransedyktige priser: <$ 300 for en WAV, <$ 550 for to WAVs og en 1LINK Modul

KOMMER VÅREN 2015

Sinnsyk sirkulasjon fra en diskre pakke

WAV flytter vann. Enkel og greit. For sin størrelse og strømforbruk, er det i en klasse for seg selv når det gjelder volumet av vann den beveger flytter. WAV er mye mindre enn alle andre lignende sirkulasjon, i-tank powerheads. Overraskende, har det bare en litt større plass enn bare den våte delen på en av de mest populære sirkulasjons pumpene på markedet uten å ha en forstyrrende, støyende motor som henger på utsiden av glasset.

 

Retningsbestemt strøm åpner for enda mer diskre plassering

Apex - VAW mountDessverre kan den ledende motorhodet på markedet bare virker i en retning, vinkelrett på glasset. Dette begrenser virkelig en akvarister alternativer og hindrer utsikten. Å ha en powerhead som kan pekte i alle retninger er ikke noe nytt, men maskinvaren for å gjøre det tar vanligvis opp plass og er skjemmende. WAV svar er på disse problemene med en ny vri på en bevegelig feste. Gjennom forskning fant vi at de fleste kundene aldri trenger å peke deres pumpe i ekstreme vinkler. Vanligvis er 20 grader i en eller annen retning nok. Dette er den tilnærmingen vi tok med WAV. Med sin innovative, lav-profil magnetfeste, får du opp til 20 grader pivot i begge retninger, og hele pumpen kan roterer 360 grader. Dette gir så mange flere muligheter enn sirkulasjon som bare kommer rett ut i fra sideglasset. Tenk deg å montere WAV på i bakkant av side glasset eller på bakveggen, satt den i en vinkel, og bøye strømmen av mot siden eller front glasset. Du får sirkulasjonen der du trenger det, og du unngår hinder i side innsynet på ditt vakre akvarium.

Endeløs sirkulasjons alternativer for alle akvaristen

Vi vet at alle liker deres sirkulasjonen litt annerledes. Så Apex Fusion styrer WAV med et mangfold av sirkulasjons mønstre og tilfeldige innstillinger. Du kan selv sette en eller flere pumper til å speile eller være den inverse av en annen. Kombiner dette med den enkelt å bruke planleggings graf i Apex Fusion og skape store bølger i morgen, virvle opp detritus på ettermiddagen, og redusere strømmen om natten. Sirkulasjonen i akvariet kan være så unik (eller som vanlig) som din frisyre.

 

 

 

 

Detaljert, real-time pumpe status og AI

Dette er virkelig det første for dette produktsegmentet. I fra Apex Fusion, kan detaljene av driften av hver WAV på din tank observeres. Du vil være i stand til å se hvilken modus, RPM, temperaturområdet, og den nåværende status av pumpen. Apex Fusion tar dette ett skritt videre. Den overvåker pumpens parametere, og deretter basert på sin AI tar den korrigerende tiltak. Dette kan være så enkelt som å stoppe pumpen og sende varsler til deg via tekst eller e-post når pumpen har feil. Eksempler på dette kan inkludere merke at en snegle eller annen hindring i pumpen, varsler når pumpen trenger rengjøring, og flere funksjoner vil bli annonsert ved lansering. Dette er bare noen av fordelene ved å ha din sirkulasjons pumpe tett integrert med din Apex og Apex Fusion.

1LINK ™ – Enkel, ett-klikk installasjon

WAV er den første av en linje av akvarium produkter fra Neptune Systems som vil bruke et helt nytt grensesnittet. Mens mange i akvariet verden fortsetter å omfavne trådløse teknologier for tilkoblinger, har Neptune Systems besluttet å gå den andre veien – en ledning.

Trådløs tilkobling fra smarttelefonen eller nettbrettet til Apex (eller andre kontroller) er helt logisk. Men trådløs brukes for sammenhengende enheter innenfor rammen av vanlige akvarier (som stort sett er mindre enn 180cm lang) er ikke bare unødvendig, men det reduserer pålitelighet. Vår filosofi er at når avstandene er målt i et par meter, er trådløs en løsning på jakt etter et problem. Og ironisk nok, trådløs reduserer virkelig ikke ledninger. Du må fortsatt bruke en ledning for å få strøm til enhetene uansett. Og la oss ikke glemme konfigurasjon – trådløse enheter krever synkronisering, endeløse knappetrykk og uforståelige trinn for å få dem til å koble opp – forhåpentligvis med deg og ikke din nabo. Endelig med alle disse “fordelene”, du som forbruker får den ekstra kostnaden for denne trådløse teknologien som må være bakt inn i prisen på hver enhet du kjøper.

Så etter mye studie av problemet, er svaret 1LINK. Det kalles 1LINK fordi det er en strømforsyning, en modul (for tre enheter), og en ett-klikk-tilkobling av en ledning som ikke bare bærer strøm for enheten, men også to-veis kommunikasjon fra den til Apex. Oppsettet er bare enkelt klikke og start.

Mindre ledninger, mindre konfigurasjons hodepine, og best av alt, mindre kostnader for deg som forbruker!

Opptil tre WAVs (eller miksing og matching av WAVs, DÖS og fremtidige produkter) kan kobles til en enkelt 1LINK Modul. En enkelt strømforsyning forsyner dem alle. 1LINK modulen kobles deretter enkelt til Apex System aquabussen.

Sammenligning av komponenter for å kjøre to pumper:

 

Størrelsen betyr noe når det kommer til pumpeledning

Når det kommer til hvilken som helst sirkulasjons pumpe, jo mindre ledning, jo bedre – jo lettere er det å skjule. Noen pumper har ledning og motor på utsiden av akvariet og hevder at dette er bedre estetisk. Når det gjelder pumpe ledninger, er det lett å kvantifisere forskjellen. WAV kabelen går opp og ut av vannet på baksiden av tanken og er 4,5 mm i diameter. Den andre produsenter kabelen har en betydelig større diameter, nesten 3x massen og løper opp glasset på utsiden (visningssiden) av tanken. Til syvende og sist forbrukeren bestemmer hva de foretrekker å se – eller ikke se – av sine ledninger.

Stille drift

Noen av dagens mest populære sirkulasjons pumpene er alt annet enn stille. Faktisk kan de ramping og pulserende lyder til og med resonere med massive gulv og bli hørt i andre rom. Detr tatt omfattende skritt for å sikre at WAV-systemet er en av (om ikke) den stilleste pumpe i sin klasse.

 

 

 

FLO ™ – En ny måling for akvariet ditt

Nøkkelen til å holde et flott akvariet er å forstå hva som foregår på innsiden, observere når ting går bra eller dårlig, og deretter prøver å forstå forholdet mellom hva du gjorde, hva du målt, og hva som skjedde.

I mange år har vi brukt ting som temperatur, pH, ORP, saltholdighet, etc. for å forstå de beste betingelsene for våre individuelle akvarier. Vi vet alle at det er ingen magisk formel, men vi trenger disse dataene til å ta beslutninger. Vi ser på dataene for å sammenligne med de siste månedene, eller å sammenligne med en akvarist kamerat. Mest nylig har en ny måling fått mer og mer trekkraft – PAR (måling av belysning intensitet). Med PAR er vi i stand til å se tilbake for å se hvordan lyset påvirket våre akvarier, hvordan det er opplyst nå, og hvordan vi sammenligner med våre venners lys oppsett.

Men hva om Flow? Velkjente akvarister verden over ofte si at to av de sentrale komponenter til et flott rev akvarium er belysning og flow. Inntil nå har det ikke vært en real-time metode for å forstå den relative sirkulasjonen av alle sirkulasjons enheter (powerheads / wavemakers) i akvariet.

Nå, med WAV og Apex Fusion dette er en realitet. Siden WAV stadig kommuniserer med Apex Fusion, vet det nøyaktig hvor mye sirkulasjon den produsere og logger det. På toppen av dette, er alle WAVs i akvariet aggregert gir deg en samlet FLO for akvariet ditt. Nå kan du bruke dette nummeret til å sammenligne med andre som bruker WAV i akvariet sitt eller bare sammenligne med din egen historie av FLO i akvariet.

 

PRE-RELEASE INFORMASJON

 • Ekstrem sirkulasjon (~ 12000+ liter i timen – tester ventende).
 • Kompakt størrelse (langt mindre masse enn tilsvarende-sirkulasjons pumper).
 • Retningsbestemt strøm (Dreier +/- 20 grader og kan roteres – flott for bruk på bakveggen).
 • Trygg, 24V drift.
 • Flere driftsformer (tilfeldig strømnings moduser, speil, inverse, etc.).
 • Lett å rengjøre.
 • Utrolig stille (selv når pumpen er rampende eller pulserende).
 • Magnetisk montering fungerer på opp til 19mm glass.
 • Enkel installasjon med bare en liten ledning for all strøm og styring (1LINK grensesnittet gjør det enkelt).
 • Konkurransedyktige priser: <$ 300 for en WAV, <$ 550 for to WAVs og en 1LINK Modul

KOMMER VÅREN 2015

* Denne siden er en forhåndsvisning for en ennå ikke utgitt produkt og derfor kan produktbeskrivelser ovenfor bli endret frem til produktet faktisk er på markede.

Tilbake til side for Apex system komponenter

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*