post@dreamaquarium.no +47 41 21 04 80 Carl Konows Gate 49 Laksevåg Bergen

Apex – Neptun Systems akvarium kontrollere

Apex – Neptun Systems akvarium kontrollere
22. februar 2015 admin

Akvarium overvåking og kontroller en må-ha ting!

Apex systemetDe mest vellykkede akvarier er de der eieren har mest forståelse av hva som foregår i deres lille verden-i-et-glass-boks. Imidlertid er den virkelige nøkkelen til å nyte denne hobbyen å gjøre det uten å gjøre det til en fulltidsjobb!

En Apex akvarium kontroller er den beste måten å få deg tilbake til å fokusere på de tingene du liker som fisk og koraller, og mindre om temperatur problemer, pH-verdier, tidsur for lys, doseringstanker, ferie planer etc.

Og hvis du ønsker, kan du deretter ta det til neste nivå med: Fjernovervåking og kontroll av tanken din, iPhone / iPad / Android apps, avansert LED-dimming, trådløs Vortech pumpekontroll, Auto Top-off, kalsium reaktor kontroll, ozon kontroll, automatisk dosering av elementer, auto-fôring av fisk, og mye mer!

Akvarium forsikring?

Apex systemetI tillegg til alle de utrolig kule ting en Apex gjør, første og fremst beskytter den tanken fra alle slags svært vanlige katastrofer som overoppheting på grunn av feil på varmekolber eller HVAC (varme, ventilasjon, og air-condition) problemer, branner fra billig plast skjøtebrikker, lekkasjer og overrenning, parametere utenfor område, etc. Og når problemene oppdages, tar Apexen korrigerende tiltak for å redusere sannsynligheten for alvorlige skader og deretter varsler deg slik at du kan ta det derfra. Apex har spart akvarister hundretusener av dollar i fisk, utstyr, gulv, etc. Å forlate hjemmet for to timer eller to uker vil ikke lenger innebære angst for hva du vil komme hjem til. Denne grunnen alene er nok til å rettferdiggjøre å kjøpe en Apex kontroller.

Ikke ta vårt ord for det, ta det fra Mr. Saltwater Tank!

’Men det virker dyrt’

ApexApex koster mindre enn du sannsynligvis tror. Du vil virkelig se dens verdi når du ser at Apex kontrolleren er en Swiss Army kniv for tanken. Og den tryggheten det gir. Apex kontrolleren er omtrent kostnaden for en skummer eller en lysarmatur, men den gjør så mye mer. Og, når du tar med de andre tingene du ikke trenger å kjøpe (skjøtebrikker, tidsur til lys, pH-kontrollere, elektronisk varme kontroll, etc.) er merkostnad nominell.

’OK, men er det ikke vanskelig å sette opp?’

Med quick-start guide, vil du være oppe og gå med å kontrollere de grunnleggende funksjonene til akvariet ditt som lys, varme og pumper i løpet av minutter. Så, om du ønsker å utvide til andre funksjoner som ekstern tilgang, e-postvarsler, fôr moduser, etc., er det en omfattende og lett å lese manual for å veilede deg. Eller, er det online brukerforum med hundrevis av andre brukere klar til å gi deg en hjelpende hånd. Ikke nok? Teknisk støttepersonell er alltid klar til å lede deg til en løsning på rekordtid.

Til siden om Apex system komponenter

 

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*